14-06-2008

Vrijwilligerswerk

We hebben onze ouders flink aan het werk gezet. Toen ze net gearriveerd waren moesten ze jureren in de Natural Resources Competition. Zonder al te veel kennis van zaken moesten ze bepalen welke bonen, rijstkorrels, cassave wortels en bijltjes beter waren dan andere tentoongestelde produkten. Vooral de democratische besluitvorming die de uitgebreide jury tot de conclusie deed komen dat eigenlijk iedereen moest winnen (of niemand mocht verliezen) en dat er dus te weinig cadeaus waren, was een openbaring voor de ouders!
Na onze ronde in de regio - dat ook hard werken was- konden ze meteen weer aan de slag: ze hebben de auto opgelapt, wonden verzorgd (niet van onszelf overigens, wij hadden alleen maar pijn in onze rug van het zitten in de auto en slapen op matjes in de kou), Richards verjaardag (61!) gevierd met zelfgebakken thee, een workshop over het Darwin onderzoek bezocht, ... etc.
Gisteren zijn we naar Kasanka school gegaan. De ouders hadden ‘t shirts en textielstiften meegenomen en sjablonen gemaakt. De kindertjes vonden het geweldig!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Met z'n allen de Pizzahut aan het terugvormen naar het oorspronke-lijke TUINHUIS !!
Helaas,Guus was ons te slim af.
Sanne heeft niet veel overgehouden aan het afbranden van de oranje verf, volgens de dierenarts komt alles (uiteindelijk) goed !
Ik wens de JVV-groep (Jeugd van vroeger)nog een paar onvergete-lijke dagen, vooraleer ze weer terugkeren in de westerse maat-schappij. (misschien tijdelijk ??).
Frank en Inge, jullie blijven we gewoon volgen. Heel veel succes met jullie schitterende werk !!
Vanuit Veldhoven: Houdoe !

Anoniem zei

Komen we tenminste weer in een normaal Nederland terug! Eigen schuld: hadden we hem maar niet bij PSV moeten laten gaan...
(helaas) tot zeer binnenkort.
Jan

Anoniem zei

he mannen,

laten we aub over voetbal ophouden....Italie net wel verloren haha!!!

Geniet er nog van de laatste dagen met zijn vieren en pa en ma: tot donderdag?? (laat even weten wanneer en hoe laat!)
groet, koen