27-03-2008

In Lusaka

[door Frank]
We zijn, voor het eerst sinds ons vertrek naar Kasanka, weer in Lusaka. Weer effe wennen, verkeer, herrie, uitlaatgassen, flatje etc. Maar ook wel leuk, weer eens een biertje drinken in onze stamkroeg Chachacha bijvoorbeeld.
De directe aanleiding was het ophalen van m’n work permit. Maar, wat blijkt bij aankomst bij immigrations, het is al wel “approved” maar nog niet “assigned”. “I’m sure it will be ready next Wednesday”... Dus nu in dubio wat we doen, hier wachten of terug. We zijn uitgenodigd door Rupert, die we gister tegenkwamen in Chachacha, om op zaterdag mee te vliegen naar Livingstone voor 2 dagen. Da’s natuurlijk wel erg leuk.. .
Verder is zo’n bezoek aan de stad voor mij wel een mooie gelegenheid om de hele dag achter de pc te zitten, want (vrijwel) geen vogel of zoogdier in de buurt. Voor Inge is het eerder andersom, die is nu enthousiast aan het shoppen. Alleen nuttige dingen overigens, don’t get me wrong!

4 opmerkingen:

Gerrit zei

Ha Frankie en Inge,
Ziet er gezellig uit in Lusaka. Jullie hebben al veel vrienden gemaakt zie ik.
Groet,
Gerrit
PS. Ik ben nu met Anne naar Junglebook aan het kijken. Ook leuk!

Merel zei

Die drank hakt er erg in daar in Lusaka, zo te zien (Inge kan er beter tegen).

Anoniem zei

Hoi Frank en Inge,
Na een witte pasen beginnen de temperaturen wat op te lopen tot boven de 10 graden. Volg jullie site geregeld met belangstelling en geniet van de schitterende foto's !!
Met een beetje geluk hebben we hier in het zuiden vanavond weer feest !! Eens per jaar..... !!!
Groeten uit Veldhoven,Aloys en Mieke

Anoniem zei

En toch zijn we bij die kerel die zo scheel kijkt van de drank gisteren in zijn vliegtuigje gestapt. Op de foto bij het nieuwe bericht zie je hoe hij hands free vliegt! altijd lachen met Rupert...
Inge