21-01-2008

Otterlo

Wat een fantastisch weekend! De adrenaline heeft ons drie dagen op de been gehouden zonder dat het teveel aan regen en alcohol en het tekort aan slaap en lunch (compleet vergeten tot ons te nemen..) parten gingen spelen.
Bedankt voor jullie gezelligheid, het vertrouwen in ons avontuur, de muziekjes, foto’s, snoepjes en andere mooie cadeaus, de hulp in de keuken (de moeders!!) en natuurlijk voor de bijdrage aan onze 'SUV'! THANX.

Volgende week het eerste bericht vanuit Zambia?!

4 opmerkingen:

Moontje zei

Gezellig weekend!

Rob zei

welkom in zambia!!! jullie hebben vast heerlijk geslapen vannacht!
wat ontzettend fijn, gisteren nog even samen geweest te zijn, heerlijk eten, lekkere biertjes en een heel mooi afscheid! trianon had de eer...

een hele fijne eerste week, ben benieuwd naar de eerste blog,
en nog bedankt voor die ene fanatastische foto van mijn hoofd op jullie site....

kuskus

Gerrit zei

Ik sluit me helemaal bij Rob aan, al moet ik me voor wat betreft Trianon natuurlijk een beetje op de vlakte houden. Het eten in de hemel is in ieder geval goed. Fijn om dat alvast te weten.
Ik wil in ieder geval snel een foto van jullie auto op de blog.
Gerrit

Jan zei

in de roes van de ontmoetingen (althans van het bier was het niet), geheel vergeten te denken aan en handelen aangaande de pecunia voor de enige suf ter wereld waaraan ik bereid was en nog ben mee te betalen. Doe me een rek.nummer en ik maak het goed, in mijn boekenkast is een plekje voor Franks Taymir-bundels ingeruimd.
Heb het goed, Jan van Diermen.

PS. als jullie van alle wespendieven die je eventueel ziet de leeftijd wilt vaststellen en noteren is dat misschien extra nuttig, maar misschien zie je ze niet eens.