04-06-2010

Voor wie het nog niet (helemaal) gelooft...

6 opmerkingen:

mapa zei

Hai Inge
Een mooi buikje, het groeit!!
Fijn dat het niet meer zo lang duurt voordat we het met eigen ogen mogen aanschouwen en bewonderen.We zien jullie graag komen.Liefs, Jan

Pytrik zei

Geloven wel natuurlijk, maar zeker weten nu ook!
Wat leuk!
Pytrik

Anoniem zei

Hallo Inge en Frank,

Wat een mooie buik. Ben benieuwd hoe het met jullie gaat in het mooie land. Binnenkort weer veel bezoek bij jullie van Sovon. Met ons gaat alles, we balen van het weeren Harf is druk met alle foto's.
Dikke kus van ons. Wanneer wordt jullie wereldbewoner eigenlijk ongeveer verwacht?

Harf en Marie

Anoniem zei

Inderdaad een schitterende buik, binnenkort te zien in Nederland !!
Frank, nog van harte met je verjaardag,je laatste als niet-papa.Heel veel groeten van ons uit een warm Veldhoven (35gr.)
Aloys en Mieke

Anoniem zei

super hoor!
liefs,
Marieke

Anoniem zei

Hoi Inge,

Ik heb je voor het laatst gesproken via de mail vlak voordat je emigreerde naar Zambia. Weet niet eens meer precies wanneer dat was, maar ineens was je in m'n gedachten en gelukkig heb ik je site gevonden. Was gewoon benieuwd hoe het met je is, of je helemaal gewend bent en of je gelukkig bent.

Toen zag ik je foto met je mooie buikje, dus ik denk wel dat je gesetteld bent, haha! Van harte gefeliciteerd meid, hartstikke leuk nieuws. Hoe ver ben je nu? Ga je ook in Zambia bevallen?

Linda staat ook op het punt van bevallen. Zelf ben ik op 31 december 2009 bevallen van een dochter Evi. Verders gaat alles goed hier.

Wens je veel geluk en misschien tot horens,

Mascha