28-11-2009


Soms merk je sterker dan anders dat je ver weg bent... Ik miste de geboorte van Simones derde dochter Amber, de trouwerij van Hein en Jacq, de operatie van mijn vader en ga zo maar door. Het bezoek van Jan en Kitty en over een week of twee van mijn ouders maakt natuurlijk veel goed!

4 opmerkingen:

mapa zei

Laat het je gezegd zijn dat er hier ook mensen zijn die jullie missen en evenzo de ene keer meer dan de andere keer.Het zou ook niet goed zijn als dat niet zo was.
Ons verblijf lijkt al weer te lang geleden; verheug je op de komst van je ouders en geniet ervan.
Liefs,Jan

koen zei

He Inge en Frank,

Yep, dat is het slechtste gedeelte van in het buitenland wonen (en dan heb ik nog makkelijk praten natuurlijk!)
Blijft overeind dat kwaliteit nog altijd beter is dan kwantiteit, zeker als het een 4 weken van te voren ingepland gezamenlijk verjaardagsfeest betreft ;-) !
Enjoy the good things!
Koen

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardagen (ik weet alleen van Inge dat de hare vandaag is)!

Kirsten

Véronique zei

Lieve Inge / Frank,

hoop dat jullie nu heerlijk genieten van samen zijn met je (schoon)ouders. We denken veel aan jullie! Vorige week ook drankje op jouw verjaardag gedronken, hoop dat je gevoeld hebt dat we aan je denken!
In het nieuwe jaar een keertje skypen. Kun je me laten weten wanneer je in de gelegenheid bent, dan pas ik me daar op aan!

Veel lieve groeten,
Vir

ps. vandaag zeiden wij nog tegen elkaar; wat hebben jullie toch een prachtig leven. Bij jullie schijnt de zon, hier ligt ruim 15 centimeter sneeuw. Beiden mooi, wel anders.