14-01-2009

vertrek van Kim en de boys

Vandaag is Inge met Kim en de jongens naar Lusaka vertrokken. Inge komt over een kleine week terug, maar Kim en de jongens zijn "definitief" vertrokken. Zij is gestopt met werken voor Kasanka en gaat in Lusaka op zoek naar iets nieuws. En kunnen de jongens daar naar een goede school. Kim was de spil in het web van de hele stichting, en een leuke meid, dus die gaan we heel erg missen.
Kim, James en Dominic

Edmund is een paar dagen geleden voor twee maanden vliegtuigonderhoud, vakantie en fundraising aktiviteiten vertrokken. Kortom, een zeer rustig kamp nu. En het complete management van het park ligt opeens op ons bordje!
Nu stelt dat momenteel niet zo heel veel voor: geen bezoekers (natte tijd), en geen rooie cent meer in de kluis dus ook geen werkzaamheden aan de wegen etcetera. Groot deel van de staff heeft nu ook verlof opgenomen.
Zolang de scouts geen stropers pakken, kan ik me wellicht weer eens concentreren op zaken als de mail en de blog.
Dansen tijdens het afscheidfeestje dat we voor Kim georganiseerd hadden

2 opmerkingen:

Rob zei

Sterkte lieverds; Kan me heel goed voorstellen dat jullie haar erg gaan missen! XX

Anoniem zei

Aanvulling vanuit Lusaka: ik heb ze netjes afgeleverd op hun nieuwe adres en dat is maar goed ook, want met al die tranen had Kim vast en zeker een auto-ongeluk veroorzaakt.... Inge