01-12-2008

Vrienden op bezoek

De jongens in Lavushi Manda NPSinds een kleine drie weken zijn Rob, Tim, Tijn en Andre in het land. We hebben ze opgehaald van het vliegveld. Ze kwamen van koud 8 graden in Nederland binnen in Lusaka, 35 plus! Ondanks de autoperikelen hebben ze volgens mij een goede tijd. In Kasanka stond een groep olifanten in de voortuin om hun welkom te heten! Door de eerste regens kwamen er overal mooie bloemen op, en de miljoenen vleermuizen waren uiteraard daar .

Rupsenseisoen (om te eten)
Na een paar dagen in Kasanka zijn ze zonder mij maar met Frank via de watervallen en de grottekeningen door Lavushi Manda Nationaal Park naar Shoebill Island gegaan. Om een tipje van de sluier op te lichten: duizenden Lechwes, honderden Tsetsebees, Hyena and Jackhalzen, een March Owl, een bijenvolk dat in de auto wilde nestelen en spierpijn van het zwaaien naar kindertjes langs de weg! Er komt vast nog een stukje over de avonturen door henzelf geschreven.

Vorige week hebben ze ons achtergelaten, op weg naar South Luangwe National Park en de Victoria watervallen. We hopen ze vlak voor vertrek in Lusaka nog te zien voor een laatste biertje.


Het bijenvolk

1 opmerking:

Anoniem zei

he frank en inge!

Klinkt goed!! Nu zijn we helemaal overtuigd dat we langs gaan komen!
hartelijke groet vanuit Barcelona!
koen en celina