16-07-2008

Stad

Ons kamp is in een stad veranderd... Het team is uitgebreid met meer dan 10 muzungus (een volgende keer zal ik wat schrijven over mijn Zambiaanse collega's). Veel van deze tijdelijke bewoners zijn Nederlandssprekend; dat is best een rare gewaarwording! We hebben in alfabetische volgorde:

- Alexis. Zij is een student uit Aberdeen en doet onderzoek naar vleermuizen. Ze vangt ze met misnetten en rijdt tracks door het park om hun geluiden op te nemen. Haar team bestaat uit een paar medestudenten (Aberdeen en later ook Lusaka en Glascow) die deels andere onderzoeken doen zoals naar Sitatunga en hydrologie.
- Cornelie. Zij was vroeger community worker in Kasanka en heeft na haar terugkeer in Nederland de Stichting Kasanka Nederland opgericht. Deze club (kijk vooral eens op hun website, zie de link op onze blog) is zeer actief met fondsenwerving voor ons park.
- Hedwig. Zij is een biologie studente uit Nederland en assisteert in het veldonderzoek van Maarten en Alexis.
-Jantijn. Hij is een student van de Landbouw Hogeschool in Arnhem en doet onderzoek naar ons 'early burning program'. We branden stukken bos voordat het echt droog is en bosbranden echt grote schade veroorzaken.
- Maarten. Hij is een promovendus uit Leuven. Hij vangt vissen in onze meren en rivieren. Hij wordt bijgestaan door zijn vriendin Celine die biologie studeert.
- Sebastiaan. Hij is een nieuwe piloot voor Edmunds charter maatschappij. Hij deed ooit een koksopleiding en werkte daarna als steward. Hij brengt veel van zijn vrije tijd door in de keuken. Nu en dan verblijft ook Duncan, de andere piloot, bij ons (zijn alle piloten van die drukke praatgrage mannen? ;-) )

Vaak erg gezellig maar ook wel eens teveel van het goede!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

he ex-nijmegenaren,

misschien goed om te beseffn dat Nijmegen momenteel weer voor 1 week city of the world is met ongeveer 40.000 lopers en 500.000 feestende bezoekers...kortom, jullie drukte is maar relatief moet je maar denken haha!
Ik zal een biertje op jullie drinken in het Valkhof!
koen

mapa zei

Ha kinders,
wel leuk dat er zoveel mensen aktief zijn bij jullie, we zien ze "lopen". Kasanka komt steeds meer op de kaart, goed !!!
Overigens is er plek zat om je even rustig terug te trekken, doen op zijn tijd !
Iedereen veel groeten van ons,
kitty en Jan