23-03-2008

Pasen

[door Frank]
Ook hier is het pasen, waardoor het nu heerlijk rustig is. Op Lloyd na zijn alle blanken de deur uit (vakantie/Lusaka). En aangezien men hier behoorlijk christelijk is, zijn bijna alle lokale jongens "on leave" om naar de kerk te kunnen.

Wij zijn nu tijdelijk park manager, maar dat heeft nu niet veel om handen. Tegen de verwachting in zijn er vrijwel geen bezoekers, en zelfs de stropers lijken in de kerk te zitten.

Inge kwam om het lumineuze idee om voor de mensen die wel moeten werken, paaseieren te verstoppen. Waarbij het concept van "Easter Bunny" en eieren wel eerst uitgelegd moest worden. Maar vervolgens is er met veel enthousiasme gezocht, hilariteit alom. Een enkel ei is echter nog steeds niet gevonden.

Leuke paasverrassing voor mij was dat SOVON-Nieuws nog een stukje aan m'n vertrek wijdt, erg leuk. Zelfs met foto op de voorzijde! Zie http://www.sovon.nl/default.asp?id=132 voor de pdf (klik op de afbeelding om te downloaden).

2 opmerkingen:

mapa zei

lieve frank en inge,
vanuit steensel een hartelijke paasgroet namens de hele familie willems !!
pa, ma, bob & veronique, koen & celina

Anoniem zei

Wiens schedel is dat? Ziet erluguber uit! Zat daarin dat laatste ei, dat niet gevonden is? Ik kan me er iets bij voorstellen!
Loes