01-03-2008

Ons huisje

Het heeft een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer en een soort hal waarin het begin van een keuken zit. We hebben een prachtig rieten dak (vannacht twee kleine lekkages maar het regende ook wel heel erg hard...) en handgemaakte houten deuren, luiken en meubels. We hebben stromend water en stroom van zonnepanelen en de bucket shower wordt elke dag om 19.00 met warm water gevuld.
In de tuin hangt mijn Surinaamse hangmat en zitten massa’s vogels die op de composthoop en moestuin afkomen en een vijftal eekhoorns die elke dag pinda’s komen bietsen. We missen Gijs natuurlijk maar de buurman heeft twee katten die ons al gevonden hebben: Wasa van 18 jaar oud en Oscar van 10. Oscar is een deugniet: als je hem niet voert dan vangt hij baby-eenkhoorns.
Kortom, we zijn erg blij met ons huisje.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Frank en Inge,

Het ziet er erg knusjes uit. Leuk om te lezen dat het goed gaat met jullie. Ik heb aan mijn kinderen voorgelegd om ook te emigreren naar een ander land. Veel tranen als gevolg dus dat zit er voorlopig niet in. Veel geluk aan jullie beide!

Groeten, Jan Jacobs.

Anoniem zei

Ha Frank & Inge,
heerlijk, een eigen plek! Dat het maar snel ook echt als jullie THUIS gaat voelen. Ik blijf me verbazen over al die vogelnamen en ook wel dat je het daar zo druk mee kunt hebben; ik maar denken dat 'nerds' hoort bij techneuten...mooi niet dus! Veel liefs van Josette

Gerrit zei

Ha Frank en Inge,

Waar is nu precies die logeerkamer in jullie huisje?

Gerrit

Mapa zei

Inderdaad, waar is nu de logeerkamer? Wij hebben al geboekt,dus...Fijn dat je nu je eigen plek hebt,maak het je eigen stekkie...Maar waar wonen jullie? we hebben een gedetailleerd kaartje van Kasanka, in Wasalo of Luwomb, Fibwe?? gr.Mapa