15-02-2008

Eerste olifanten!

Vanochtend was ik (Frank) beetje aan het vogelen in de bush, kilometertje van de lodge, en daar stonden ze opeens: de eerste olifanten van deze trip! Mooi groepje van volwassen vrouw en 4 jonge beesten, waarvan 1 "newly born" (= relatief piepklein). Op veilige afstand, aan de andere kant van een meertje. Snel naar de lodge teruggelopen, met Inge en nog twee mensen de auto in, en terug. Helaas verdwenen de olifanten in het woodland toen we er aankwamen, dus vandaar nu een berichtje zonder bijbehorende foto..

4 opmerkingen:

Rob zei

indrukwekkende tuinlijst, reeds!
zitten er al lifers tussen, of cosmicmindfuckers?? misschien kun je die 'vet' weergeven! leuk als voorbereiding! kus!

Aloys en Mieke zei

Hé Frank en Inge,
Jullie weblog ondekt en genoten van de mooie verhalen en schitterende foto's ! Ben wel een beetje jaloers: wat een omgeving en wat een uitdaging !Geniet van jullie bezigheden en al het wonder-lijke om jullie heen.
We zullen geregeld een kijkje nemen.(digitaal !)
Heel veel groeten van ons vanuit Veldhoven.

Véronique zei

Hé levensgenieters,

wat gaaf om jullie verhalen te lezen en foto´s te zien. Klinkt heerlijk allemaal. Inmiddels huisje ingericht en alle dozen uitgepakt? En olifanten..., super!
Hier in Nederland blijft het hetzelfde: hard werken, stress, files en koud. Bob en ik ga zo voor ´t eerst weer op de racefiets, kijken wat we er nog van kunnen. Lekker effe relaxen!

Ik leef met jullie mee, vind het heerlijk vanuit hier mee te genieten van jullie ervaringen. Wish we were there!

Tot snel,
Véronique

ps. Ook veel groeten van broer Bob. Hij denkt veel aan jullie!

Anoniem zei

Ha Frank,
mmm, olifant...en dan geen foto? Tsja, ik mis een goede beschrijving. Kon je de grootte wel goed inschatten, kun je een vergelijking maken met een jouw bekende soort? Kun je andere gelijkende soorten eigenlijk wel uitsluiten? Zoals tapir, olifantspitsmuis, neusaap.

Maarre...leuk en leesbaar blog. Mijn tuinlijst is overigens nog steeds wel langer ;) Okee, kwaliteit wat minder...

Ruud van Beusekom