07-08-2011

voetbal en andere avonturen


Heerlijke vakantie!
Een update uit de vierde week van de familie Willems en Hugo in kasanka NP. De winter van Kasanka vierend in het zonnetje hier, met op de achtergrond het voortdurende groep van de visarenden die de hele dag over Lake Wasa vliegen. We hebben veel avonturen beleefd: naar Shoebill island geweest waarbij we een prachtige boottocht gemaakt hebben door de wedlands, genoten hebben van zuid afrikaanse klipdrift en 's nachts rode mieren aanvallen hebben afgeweerd. Naar de prachtige luwombwa lodge geweest aan de rivier met alle soorten ijsvogels en andere rijke schakering aan vogels en op de oevers de krokodillen. We hebben wandelingen door het park gemaakt en gisteren een plaatselijk voetbaltoernooi bezocht alwaar weldoener 'mr. Willems' een net met ballen (dank VV Steensel) en vier volledige outfits heeft overhandigd, die met veel enthousiasme werden ontvangen.
Koen en Celina zijn inmiddels terug naar europa, zij hebben een goede terugreis gehad na hun geweldige Afrika ervaringen. Hugo en Frank wandelen door het park en slapen vannacht in de Bush. Veronique en Bob gaan naar Mutinundo park en Jan en Kitty genieten in Wasa Lodge. Oftewel, in de laatste week geniet iedereen nog steeds van al het moois dat hier te zien en te horen is. En van de enorme gastvrijheid van Frank en Inge die alle complimenten verdienen hoe relaxed ze ons in hun drukke dagelijkse leven hebben geintegreerd terwijl ze tegelijk nog het personeel en de lodge aansturen. Echt geweldig om te zien hoe zij hier leven en hun taken vervullen!
Eind van de week keert de rust voor hen terug want dan volgen we Koen en Celina door ook terug te vliegen, nagenietend van alle prachtige indrukken. groet van ons allen!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat geweldig jullie verslagen te lezen en te zien dat het de familie bijzonder voorspoedig vergaat bij jullie in Zambia.Het is wel heel bijzonder zo met de hele familie in Kasanka samen te komen
Hartelijke groeten
Jose en Jan