23-07-2011

de hele familie Willems en Hugo in Kasanka


Het gelach van nijlpaarden doorbreekt de serene rust van Lake Wasa in de ochtend. De familie Willems wordt wakker in dit paradijsje. Na enkele fantastische dagen in South Luangwe, waar we met zijn allen een heel bijzondere verjaardag van Jan vierden, zijn we bij Frank en Inge en Robin in het park. Vanuit Lusaka is Hugo aangesloten, een vriend van Frank uit Veldhoven. Als Brabander is hij uiteraard meteen lid van de familie en hij voegt zich dan ook naadloos in, erg leuk! Het is heel bijzonder om met de hele familie samen te zijn en te genieten van al het moois hier. We hebben bovendien veel geluk: hebben 5 luipaarden gezien in South Luangwe, een leeuwenfamilie, olifanten, giraffes en nog veel meer mooie fauna en flora. Erg gaaf allemaal. Ook de drie kleinkinderen bleken elkaar snel gevonden te hebben; Robin, Myrthe en Nienke spelen gezellig met elkaar en maken het uitstekend hier. Frank leidt ons met bevlogenheid rond, door hun dorpje met de lodge, de medewerkersverblijven, door hun park waar we wandel-
 en autosafari's doen. Ook hier hebben we al veel wild, vogels en andere dieren gezien en genoten van een 'sundowner'; een lekker drankje bij prachtige zonsondergang. Kortom: we vermaken ons met zijn allen prima hier en genieten er enorm van om als gezin veel samen te doen, een geweldige ervaring zover!! Vanuit dit paradijsje: heel veel groeten aan iedereen in Nederland.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Heb genoten van jullie enthousiast verhaal !! Heel veel groeten vanuit een herfstachtig Veldhoven (13 graden)aan iedereen !!
Schitterende foto van een jarige opa !!
Aloys en Mieke

Anoniem zei

Het is op deze zondagmorgen miezerig in Meijel, maar na het lezen van jullie enthousiaste verhaal schijnt de zon volop in huis en rennen er vrolijke wilde dieren door de kamer. Straks de terugkerende vakantiegangers van laten genieten.
Prachtig, we kunnen ons voorstellen waar Jan z'n volgende verjaardag viert, niet meer bij een stelletje knarren. Drie lachende schatten op z'n schoot, sierkleur in het haar en daaronder vrolijk nijlpaarden noteren. We genieten volop mee, beleven de ruimte en de natuur. Nog HEEL veel samenplezier en groetjes aan allemaal, Claartje en Henk

Anoniem zei

Wat leuk om te lezen dat jullie het zo gezellig hebben! Ik kijk best regelmatig op de site om een beetje bij weg te dromen. Misschien komen we met onze mannen ook wel een keer logeren in de logde. Ziet er allemaal geweldig uit! Geniet van elkaar, groetjes, ook van ons pap en ons mam (die hebben Sybe net thuis gebracht die 'niet mee naar huis' wilde gisteren en mocht logeren in Boskant).
Carlien Theeuwes