22-03-2008

Toelichting op het goede nieuws

[door Frank]
Na weer een paar dagen met allerlei zaken bezig te zijn geweest, waaronder stenen sjouwen om de weg te repareren (lekker divers, hier werken), nu toch even wat toelichting op het eerdere wat kryptische berichtje.

Maandag kwam het zeer mooie bericht dat de Nederlandse Stichting voor Internationale Vogelbescherming een deel van het budget voor mijn project wil financieren. Daarmee zijn we een belangrijke stap dichter bij de uitvoering! Welliswaar moet er nog heel wat meer geld gevonden worden, maar ik ga er vanuit dat dat gaat lukken.

En, na ruim 7 weken wachten en bellen, kregen we donderdag te horen dat mijn werkvergunning is goedgekeurd! En daarmee hebben we ook direct een verblijfsvergunning voor "Frank Willems + wife" voor 1 of 2 jaar. Tot nu toe zaten we op 1-maandse toeristenvisa, die we dus al een keer hebben moeten laten verlengen. Komende week naar Lusaka om 'm op te halen. Kortom, we mogen blijven!
Bijgevoegd zomaar een foto van de zoveelste prachtige miniscule bidsprinkhaan, en nog een sfeervol plaatje van een Pygmy Goose in de voortuin, die hier ergens broedt.

2 opmerkingen:

mapa zei

Weer een zorg minder "Frank and wife" !! Ze mogen je vogelaarskwaliteiten ook wel waarderen !! Vandaag voor op nieuwe SOVONnr. een foto van jou en erin een artikel over je afscheid en je nieuwe werk. Erg leuk om op deze manier hier verrast te worden. Fijne paasdagen, we zullen jullie missen ! Veel liefs ! Kitty.

Véronique zei

Hé kanjers!

wat fantastisch nieuws, zal wat rust geven dat jullie nu weten dat je officeel mag blijven. Ook gaaf om op de site van de vogelbescherming te lezen dat zij bij jullie langs zijn geweest, goede PR!
Hier in NL. is het nu Paasweekend (gisteren gestart met sneeuw, bizar). Ik vind het raar dat jullie dit keer niet bij het traditionele Willems-weekend zijn (althans niet fysiek). Frank, ik ga jouw speciale omelet morgen missen!

Veel paasplezier gewenst daar!
Liefs, Véronique